Suutuspäissään rattiin tarttunut kuljettaja kaahasi ojaan katolleen, puhallus osoitti törkeitä lukemia

Arkisto
Suutuspäissään rattiin tarttunut kuljettaja kaahasi ojaan katolleen, puhallus osoitti törkeitä lukemia

Poliisipartio osui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä partioidessaan tuoreelle ulosajopaikalle Leppäkoskentiellä. Onnettomuusauto oli katollaan ojassa ja sen ympärille oli jo kertynyt ulkopuolisia ohi ajaneita nuoria.

Katollaan olleesta autosta kömpi ulos sen kuljettajana toiminut noin viisikymppinen paikallinen mies. Hänet puhallutettiin ja törkeän rattijuopumuksen lukemat todettiin alkometristä.

Mies kertoi lähteneensä ajamaan, vaikka tiesi olevansa humalassa. Syynä oli suuttumus. Mies oli ajanut ennen ulosajoa kovaa nopeutta. Auto oli alkanut heittelehtiä märällä kestopäällystetyllä tiellä ja mies oli muuttunut matkustajaksi autossaan. Nopeusrajoitus tiellä on 80 km/h. Mies loukkasi itseään lievästi.

Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona miehen taskussa olleen nyrkkiraudan takia. Miehen ajokortti otettiin "kuivumaan".


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio