Janakkalalainen nettipelaaja "raaputti" 150 000 euron voiton, rahat tulevat suoraan tilille

Inka Soveri
Janakkalalainen nettipelaaja "raaputti" 150 000 euron voiton, rahat tulevat suoraan tilille

Janakkalassa asuva Veikkauksen nettipelaaja sai komean huipennuksen vuodelleen. Onnettaren suosikki voitti kolmen euron hintaisella Ka-Ching! -nettiarvalla uudenvuodenaattona 150 000 euron päävoiton.

Vuoden ensimmäisenä päivänä puolestaan jyväskyläläinen nettipelaaja vei itselleen viiden euron hintaisen Onnensanat -nettiarvan 150 000 euron päävoiton.

Koska molemmat pelaajat olivat pelanneet voitokkaat pelinsä netissä, he saavat voittorahat suoraan tililleen.

Veikkauksen nettiarvat ovat sukua esikuvilleen raaputusarvoille. Digitaalisuus on mahdollistanut klassisten arpojen lisäksi myös kokonaan uudenlaisten viihteellisten pelien kehittämisen. Nettiarpoja voivat pelata Veikkauksen etuasiakkaat Veikkauksen nettisivuilla.

Kuten raaputusarvoissa, myös nettiarvoissa voitot ovat etukäteen arvottuja. Pelissä tehdyillä valinnoilla ole vaikutusta voittamiseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio