Janakkalalaisen Hilman kurssitehtävä poiki yllättäen yrityksen: "Välillä tulee mietittyä, että mihin tulikaan lähdettyä"

Uusi vegaaninen erikoisjäätelö syntyy härkäpavuista. Seitsemän elintarviketieteen opiskelijaa kehitti jäätelön Helsingin yliopiston kurssilla. Palaute jäätelöstä oli niin ylistävää, että ryhmä aikoo valmistaa sitä markkinoille. Tiettävästi härkäpapujäätelö on uusinta uutta Suomessa.

Kati Laitinen
Janakkalalaisen Hilman kurssitehtävä poiki yllättäen yrityksen: "Välillä tulee mietittyä, että mihin tulikaan lähdettyä"

Janakkalalainen Hilma Koskinen on yksi niistä elintarviketieteiden opiskelijoista, jotka kehittivät härkäpapujäätelön.

Kati Laitinen

Miltä kuulostaisi härkäpapujäätelö tai mokkahärkäpapujäätelö tai limellä ja passionilla maustettu härkäpapujäätelö? Vastaus kuuluu, että hyvälle.

Ainakin, jos uskotaan viime kevään Helsingin Ravintolapäivien kävijöiden makunystyröitä. Eräästä…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Janakkalan Sanomat tästä.


Etusivullamme juuri nyt:

Sammio