Aloite ruokahävikin vähentämisestä tuottanut tulosta: Hyvän tahdon ruoka vakiintui osaksi palvelukeittiöiden toimintaa

Arkisto/Tomi Vuokola
Aloite ruokahävikin vähentämisestä tuottanut tulosta: Hyvän tahdon ruoka vakiintui osaksi palvelukeittiöiden toimintaa

Hyvän tahdon ruoka -toimintaa kokeiltiin Janakkalassa ensimmäisen kerran viime vuoden lopussa. Vuoden 2018 alussa käytäntö vakiintui osaksi palvelukeittiöiden toimintaa.

Inka Mustonen

Vihreän valtuustoryhmän tekemä aloite ruokahävikin pienentämisestä ja hyödyntämisestä Janakkalassa on tuottanut tulosta. Aloitteen innoittamana kunnassa on ryhdytty toimiin hävikkiruoan jakelun järjestämiseksi.

Viime vuoden lopulla kunta kokeili muutaman kerran…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Janakkalan Sanomat tästä.


Etusivullamme juuri nyt:

Sammio