Huumeissa, kännissä ja kortitta autoillut mies riehaantui poliisiautossa

Huumeissa, kännissä ja kortitta autoillut mies riehaantui poliisiautossa

Turengissa noin 35-vuotias mies autoili lauantaina päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Myös huumausainepikatesti näytti positiivista. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Miehen hallusta löytyi kaasusumutin, johon hänellä ei ollut hallussapitolupaa. Matkalla verikokeeseen hän riehui poliisiauton kuljetustilassa siten, että hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat.

Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ampuma-aserikokseen syyllistyneenä.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio