Kiipula avasi kesäkukkien pop up -myymälän kauppakeskus Goodmaniin

Kesäkukkamyymälä on auki kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa kahden viikon ajan.

Kiipulan ammattiopiston opiskelijat ovat vastanneet esimerkiksi kesäkukkamyymälän rakentamisesta.

Kiipula Gardens, Kiipulan ammattiopisto ja kauppakeskus Goodman avasivat yhteistyöllä kesäkukkien pop up -myymälän kauppakeskuksen tiloihin maanantaina 15.5..

Kesäkukkamyymälän rakentamisesta, tuotteiden sijoittelusta, myyntityöstä ja asiakaspalvelusta ovat vastanneet Kiipulan ammattiopiston opiskelijat.

”Meille Goodmanissa on tärkeää, että opiskelijat pääsevät tekemään konkreettista ammatissa oppimista meidän tiloissamme. Haluamme tarjota mielenkiintoisen ja monipuolisen oppimisympäristön, joka on myös nuorille tuttu vapaa-ajanviettopaikka”, Goodmannin kauppakeskuspäällikkö Virve Hannukka kertoo kauppakeskuksen lehdistötiedotteessa.

Kiipulassa opiskelee tällä hetkellä noin 1000 erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa usealla eri paikkakunnalla. Opiskelu tapahtuu pääasiassa työssä oppien.

”On tärkeää, että opiskelijamme pääsevät opintojen aikana oppimaan työelämää oikeissa ympäristöissä. Tämä antaa ymmärrystä niin opiskelijoille kuin työelämällekin opiskelijoiden osaamisesta ja tuen tarpeesta”, Kiipulan työelämäkoordinaattiori Marjo Siekkinen kommentoi.

Kauppakeskuksen ja Kiipulan välistä yhteistyötä on tarkoitus jatkaa siten, että opiskelijat voisivat jatkossa laatia kauppakeskuksen tiloissa esimerkiksi esteettömyys- ja opastesuunnitelmia.

Kesäkukkien pop up -myymälä palvelee Goodmannin ensimmäisessä kerroksessa kahden viikon ajan.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos