Nyt keskuskeittiöllä kaikki maistavat ruokaa, kunnes siihen ollaan tyytyväisiä – ”Joudutaan tekemään paljon töitä, koska luottamus on mennyt”

Kävimme keskuskeittiöllä katsomassa, miten reseptiikkaa tällä hetkellä muokataan lupausten mukaisesti.

Tuuvingin keittoastioissa valmistui perjantaina perunamuusia. Compass Groupin Jani Hänninen suoritti koemaistoa lusikka kädessään.

Perjantaina Tuuvingissa eli Turengin keskuskeittiössä on käynnissä varsin tavanomainen arkiaamu. 200-litraisissa keittoastioissa valmistuu perunamuusia ja valtavissa uuneissa paistuu pinaattilettuja. Kysymys kuuluukin, mitä muutoksia kritiikkivyöry on saanut keittiössä aikaiseksi?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos