Turenkilainen Piia Aitto-oja valittiin Hämeen kristillisdemokraattien johtoon

Aitto-ojan pyrkimys piirin puheenjohtajana on lisätä KD:n uskottavuutta vakavasti otettavana keskusta-oikeistolaisena puolueena Hämeen alueella.

Yhteiskuvassa Piia Aitto-oja (vas.) ja Hannele Saari (oik.).

KD Hämeen piiri valitsi uudeksi puheenjohtajaksi kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Piia Aitto-ojan, 45, Janakkalasta. Aitto-oja on toisen kauden kunnanvaltuutettu, maakuntavaltuutettu sekä KD:n puoluevaltuuston jäsen. Hän toimii tällä hetkellä myös KD Janakkalan osaston puheenjohtajana. Aitto-oja oli ehdolla ensimmäistä kertaa tänä keväänä eduskuntavaaleissa.

Piia Aitto-oja ottaa uuden tehtävän vastaan nöyrän kiitollisena ja suhtautuu asianmukaisella vakavuudella tehtävän tuomaan vastuuseen.

”Piirin puheenjohtajuus on upea näköalapaikka puolueen poliittiseen ytimeen. Erityisesti tässä tilanteessa kun Kristillisdemokraatit neuvottelevat hallituspaikasta, on hienoa saada olla pieneltä osaltani tukemassa puolueen tavoitteita ja tekemässä merkittävää, alueellista taustatyötä puolueen tulevaisuuden eteen”, Aitto-oja kertoo.

Aitto-ojan pyrkimys piirin puheenjohtajana on lisätä KD:n uskottavuutta vakavasti otettavana keskusta-oikeistolaisena puolueena Hämeen alueella.

”Teemme kovasti töitä pyrkiessämme irti sitkeästä maineesta marginaalisena uskontopuolueena. KD:n arvot ovat luotettavia ja kestävät aikaa, myös kriisitilanteissa. Puolueen on viime vuosina tehnyt tässä hyvää työtä puheenjohtaja Sari Essayahin johdolla. Uskon kansan syvien rivien kannattavan pitkälti samoja asioita, joita me ajamme. Tämä tulisi saada konkretisoitua myös kannatuksen nousuna.”

Hämeen piirin väistyvä puheenjohtaja, kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja Hannele Saari Riihimäeltä siirtyy varapuheenjohtajaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos