Keräyksellä tuetaan Janakkalassa omaisuutensa tulipalossa menettänyttä pariskuntaa – Näin voit auttaa

Tulipalon vuoksi koko omaisuus tuhoutui. Pienkeräyksellä kerätään varoja välttämättömien asioiden hankintaan.

Huhtikuun lopulla tulipalo poltti Koljanniityssä Lea ja Seppo Virtanen omakotitalon ja sen mukana koko pariskunnan omaisuuden.

He pelastuivat palosta, mutta palo aiheutti valtavaa tuhoa. Seuraavana päivänä sukulaiset laittoivat pystyyn pienkeräyksen, jolla kerätään rahaa välttämättömien perustarpeiden hankintaan.

Lapsenlapsi Janne Haukilahti kertoo, että halu auttaa oli suuri ja nopea.

”Keräys laitettiin pystyyn heti seuraavana päivänä, kun aamulla heräsi ja kuuli mitä tapahtui. Ensimmäinen ajatus oli, että pääasia että heille ei käynyt mitään. Sen jälkeen ajatus oli, että kaikilla mahdollisilla tavoilla saataisiin autettua. Samana päivänä oltiin poliisiin yhteydessä, että tehdään keräys.”

Keräys on voimassa kolmen kuukauden verran ja keräyslupa päättyy 28.7.2023. Keräyksen tarkoituksena on kerätä varoja, jotta Virtaset saavat mahdollisimman nopean avun ja voivat hankkia arjen välttämättömiä tarvikkeita.

”Jo alkuvaiheessa on tullut lahjoituksia, mutta aina voisi enemmänkin tulla. Kaikki jeesi tarvitaan, että saadaan summa kerättyä, jolla he pääsevät ostamaan perustarvikkeita”, Haukilahti taustoittaa.

Keräystä varten laitettiin pystyyn erikseen tili. Haukilahti kertoo, että keräystä järjestävät henkilöt jakavat sosiaalisessa mediassa päivitystä, jossa käydään läpi tapahtuman taustaa ja miksi rahaa kerätään.

Keräykseen pystyy osallistumaan lahjoittamalla halutun rahasumman keräyksen tilille.

Ohje

Näin voit auttaa

Lahjoita tilisiirron avulla siirtämällä summa tilille FI78 4747 0010 1849 68, vastaanottajan nimeksi Janne Haukilahti

Kirjoita viestikenttään: Pienkeräys Lea ja Seppo Virtanen.

Halutessasi voit myös kirjoittaa lahjoittajan/lahjoittajien/lahjoittavan tahon nimen.

Keräys on voimassa 28.7. asti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos