Kunta jakaa 10 000 euroa kulttuurityöhön – Näin rahat jakautuvat tänä vuonna

Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 11 kappaletta ja niiden yhteenlaskettu hakusumma oli 17 000 euroa.

Kunta tukee Napialan Työväennäyttämön toimintaa 800 eurolla.

Kunta jakaa avustuksina 10 000 euroa kulttuuriyhdistyksille. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 11 kappaletta ja niiden yhteenlaskettu hakusumma oli 17 000 euroa.

Suurimman yksittäisen summan saa Janakkala-seura, 2000 euroa. Muut avustusta saavat yhdistykset ovat Elvisisters, 300 euroa, Janakkalan ikätaideyhdistys, 400 euroa, Janakkalan kuvataideyhdistys, 1000 euroa, Janakkalan musiikkipäivät, 1000 euroa, Janakkalan nuorisoteatteriyhdistys, 1600 euroa, Kirjoittajayhdistys Janaki, 500 euroa, Leppäkosken Voima ry/Näyttämö, 800 euroa, Napialan Työväennäyttämö, 800 euroa, Tervakosken mieskuoro, 900 euroa, Tervakosken naiskuoro, 700 euroa.

Avustuksia myönnettäessä arvioidaan hakijan toiminnan merkitystä janakkalalaiselle kulttuuritoiminnalle. Huomiota kiinnitetään toiminnan yleishyödyllisyyteen, vaikuttavuuteen ja erityispiirteisiin: keitä ja kuinka paljon toiminta tavoittaa ja mitä sellaista se tarjoaa, jota kunnassa ei muuten olisi. Kulttuuritoiminnan kehittämisen kannalta arvioidaan myös yhdistyksen yhteistyötä Janakkalan kunnan kulttuuripalvelujen sekä muiden yhdistysten kanssa.

Lisäksi arvioidaan talousarvion realistisuutta ja yhdistyksen taloudellista tilannetta; avustustarvetta ja hakijan mahdollisuuksia omatoimiseen varainhankintaan toimintansa puitteissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos