Oma Häme palkkaa noin sata nuorta kesätöihin – tällaisia töitä on tarjolla Janakkalassa

15–17-vuotiaita haetaan erilaisiin avustaviin työtehtäviin.

Oma Häme palkkaa nuoria kesätyöntekijöiksi.

1.3. 11:10

Kanta-Hämeen hyvinvointialue hakee nuoria kesätöihin kesälle 2023. Oma Häme kertoo, että se palkkaa kaikkiaan noin sata 15–17-vuotiasta nuorta avustaviin tehtäviin eri toimialoille.

Kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden avustaminen arkitoiminnoissa, kuten ruokailussa ja ulkoilussa. Työ on sosiaalista ja vuorovaikutteista, esimerkiksi asiakkaiden kanssa seurustelua ja askartelua. Työt sijoittuvat kesä–heinäkuulle.

Janakkalassa töitä on tarjolla ikäihmisten asumispalveluissa, vammaispalveluissa ja työpajalla.

Janakkalan lisäksi töitä on tarjolla  Forssassa, Hattulassa, Hauholla, Hämeenlinnassa, Jokioisilla, Lammilla, Oitissa, Riihimäellä, Ryttylässä, Tammelassa, Tuuloksessa, Ypäjällä.

Kahden viikon palkka kesätyöntekijälle on 390 euroa, joka koostuu kymmenestä työpäivästä ja työaika on 30 tuntia viikossa. Kuukauden työstä maksetaan 780 euroa (20 työpäivää, 30 tuntia viikossa).

Varsinaisia pätevyysvaatimuksia kesätyöhön ei ole hyvinvointialueen mukaan, vaan oma innostus ja avulias asenne riittävät. Työnhaussa kysytään omia kiinnostuksen kohteita ja millä paikkakunnalla haluaisi työllistyä.

Hakuaika kesätöihin on 1.–19. maaliskuuta ja hakea voi Oma Hämeen kotisivujen kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos