Yhteishaku on käynnissä – Kiipulan ammattiopiston toiminta laajenee

Kiipulan ammattiopistoon voi yhteishaussa hakea yhdeksälle paikkakunnalle, sekä perustutkintokoulutuksiin että valmentaviin koulutuksiin. Yhteishaku on käynnissä 21.2.–21.3.2023. Kiipulan ammattiopisto on nyt toista kertaa mukana samassa yhteishaussa yleisten ammattiopistojen kanssa.

Oppminen tapahtuu alan yrityksissä sekä Kiipulan omissa oppimisympäristöissä.

21.2. 6:00

Kiipulan ammattiopistoon voi yhteishaussa hakea yhdeksälle paikkakunnalle. Yhteishaku on käynnissä 21.2.–21.3. Uusina toimipaikkoina elokuussa aloittavat Valkeakoski ja Sastamala. Hämeenlinnassa uutena koulutuksena aloittaa liiketoiminnan perustutkinto.

Sastamalassa aloittaa elokuussa TELMA-ryhmä ja Valkeakoskella yhdistetty TELMA- ja TUVA-ryhmä.

Kiipulan ammattiopistossa yhteishaussa on mukana 12 ammatillista perustutkintoa sekä valmentavat koulutukset TUVA ja TELMA. Yhteishaussa voi Kiipulaan hakea yhdeksälle paikkakunnalle.

Janakkalan toimipisteessä voi opiskella perustutkinnot seuraavilla aloilla: ajoneuvoala, liiketoiminta, logistiikka, maatalousala, matkailuala, metsäala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala ja puutarha-ala. Lisäksi toimipiste tarjoaa tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta sekä työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta.

Kiipulan ammattiopisto on nyt toista kertaa mukana samassa yhteishaussa yleisten ammattiopistojen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos