Valtuusto palautti Kiipulan kevyen liikenteen hankkeen valmisteluun, vaikka rahaa rakentamiseen ei ole varattu

Valtuusto on hyväksynyt taloussuunnitelman, jossa Kiipulan väylälle ei ole varattu rahoitusta.

Valtuusto äänesti maanantai-illan kokouksessaan Kiipulan kevyen liikenteen rakentamishankkeesta.

7.2. 9:38

Valtuusto äänesti maanantai-illan kokouksessaan Kiipulan kevyen liikenteen rakentamishankkeesta. Turengin ja Kiipulan välille on pitkään kaavailtu pyörätietä ja jalkakäytävää. Tarkoitus oli nyt panna hankkeelle piste: kunnanhallitus esitti, ettei mihinkään toimenpiteisiin kevyen liikenteen väylän suhteen tällä erää ryhdytä.

Lue lisää: Tyssääkö Kiipulan kevyen liikenteen väylän rakennushanke? – Kiipulasäätiö ihmeissään kunnan perusteluista: ”Meillä on ollut joka vuosi rahat budjetissa”

Valtuutettu Helena Halinen (kesk.) teki kuitenkin esityksen hankkeen palauttamisesta uudelleen valmisteluun. Useat valtuutetut kannattivat esitystä. Äänestyksen jälkeen hanke päätettiin palauttaa valmisteluun äänin 30 palauttamisen puolesta, 1 vastaan ja 2 tyhjää.

Ennen keskustelun aloittamista kunnanjohtaja Reijo Siltala pohjusti asiaa toteamalla, että Kiipulan kanssa on käyty väylästä keskusteluja vielä viime viikolla, ja että kunta ja Kiipulasäätiö pitävän teknisen toimen ja elinvoimatyön osalta jatkuvasti tiivistä yhteyttä. Siltala totesi, että kevyen liikenteen väylän valmistelussa on ollut epäselvyyksiä. Hän myös muistutti, että valtuusto on hyväksynyt taloussuunnitelman, jossa Kiipulan väylälle ei ole varattu rahoitusta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos