Janakkalan Sanomat hakee kesätoimittajaa ensi kesäksi – Tule tekemään ja oppimaan uutta

Janakkalan Sanomien kesätoimittajahaku käynnistyi 6. tammikuuta. Etsimme monipuoliseen työhön innostuneita toimittajia.

Aatu Träff työskenteli Janakkalan Sanomissa kesätoimittajana kesällä 2022. ”Aina toitotetaan, että kannattaa hakea oman alan kesätöitä, jos vain mahdollista. Siitä saa oikeaa alan kokemusta ja pystyn myös hyväksilukemaan töitäni opinnoissa. Opintojenkin kannalta on supertärkeää kokemusta”, Träff taustoittaa ajatustaan hakea Janakkalan Sanomiin töihin.

15.1. 9:00

Janakkalan Sanomien kesätoimittajahaku käynnistyi perjantaina 6. tammikuuta. Haemme kesäksi toimittajia, jotka ovat valmiita oppimaan uutta ja tarttuvat rohkeasti toimeen.

Hakemaan pääset tämän linkin takaa. Sieltä löydät myös lisätietoa tehtävästä. Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Haku päättyy 16. helmikuuta.

Työ Janakkalan Sanomissa on hyvin monipuolista. Aihekirjo vaihtelee taloudesta paikallispolitiikkaan ja henkilöjutuista tapahtumiin. Janakkalassa riittää uutisaiheita laidasta laitaan. Janakkalan Sanomissa saa tehdä sekä pitkiä reportaaseja että nopeita uutisia. Toimittajat myös valokuvaavat juttunsa itse.

”Janakkalasta löytyy älytön määrä materiaalia, mistä tehdä juttuja. Tämä on paikka, jossa voi koputtaa yhden kerrostalon alaoveen, niin löytää jonkun lajin maailmanmestarin ja toisesta ovesta maailmanmatkaajan”, kuvailee Janakkalan Sanomien kesän 2022 kesätoimittaja Aatu Träff kuvailee.

Lue lisää: Janakkalan Sanomat hakee kesätoimittajaa – Aatu Träff muistelee erikoisimpia juttu­keikkojaan: ”Kun keikan jälkeen istuin autoon, oli aika huhhuh-fiilis”

Teemme paikallisjournalismia verkko edellä, ja osana Sanomaa olemme digitaalisen journalismin edelläkävijöitä. Janakkalan Sanomat on siksi loistava paikka tekijälle, joka haluaa oppia lisää digitaalisesta journalismista. Kesätyö paikallismediassa tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet urapolulla.

Kesätoimittajan työssä auttavat hyvä yleissivistys ja rivakka uutisasenne. Etsimme ennen kaikkea innostuneita ja oma-aloitteisia toimittajia, joilla on valmius ja halu kehittyä työssä.

Mitä?

Kesätyöhaku

Janakkalan Sanomat ja Sanoman paikallismediat hakevat kesätoimittajia kesäksi 2023.

Haku alkoi 6.1. ja jatkuu 16.2.2023 asti.

Haemme kesäksi toimittajia, jotka ovat valmiita oppimaan uutta ja tarttuvat rohkeasti toimeen.

Hakea voi osoitteesta sanoma.fi/kesatoimittajaksi/

Tässä kesätoimittajien juttuja viime kesältä:

Lue lisää: ”Lopettakaa nyt toi hempeily” – Leppäkosken karavaanialueen sinkkubileet järjestetään jo toista kertaa ja ilmassa oli odotuksen tuntua

Lue lisää: Laurinmäen luontotapahtuma tarjosi kävijöille touhuttavaa koko päiväksi –  katso kuvakooste kesänavauksesta: näkyykö tuttuja?

Lue lisää: Vieläkö raaskit tankata? – kysyimme, miten bensan hinnan nousu on vaikuttanut Janakkalassa

Lue lisää: Laurinmäellä tanssittiin vanhan musiikin säestämänä ja tehtiin tuulimyllyaiheisia kappaleita perinnesoitinten voimin – katso kuvakooste Janakkalan lasten barokista

Lue lisää: Jättiläismäistä kananmunaa muistuttava minivaunu on Suomen teillä harvinaisuus, mutta Turengissa sen voi bongata –  sisältä löytyy makuupaikat kahdelle

Lue lisää: Piti lähteä kauas nähdäkseen jälleen lähelle – välivuosi Janakkalasta toi kotikuntaan täysin uuden näkökulman

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos