Tervakosken R-kioskille löytyi yli vuoden etsinnän jälkeen uusi kauppias: Sami Leskinen aloittaa tehtävässä vuodenvaihteessa – ”Nautin asiakaspalvelusta”

Sami Leskinen on tehnyt myyntityötä lähes koko ikänsä. Hän aloittaa Tervakosken R-kioskin kauppiaana vuodenvaihteessa.

Uusi kauppias Sami Leskinen pyrkii palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

4.11. 6:00

Tervakosken R-kioskille on etsitty kauppiasta yli vuoden ajan. Kioskia on pitänyt väliaikaisesti useampi yrittäjä edellisen vakikauppiaan lopetettua. Nyt etsintä on kuitenkin päättynyt: Sami Leskinen odottaa vuodenvaihdetta jo innolla.

”Tuntuu erittäin hyvältä aloittaa tässä tehtävässä. Juuri tällä hetkellä opiskelen kaikennäköistä materiaalia asiaan liittyen. Uudet tuulet puhaltaa, on kiva lähteä hommiin”, Leskinen kertoo.

Leskinen on jo pitkän aikaa halunnut R-kioskikauppiaaksi, ja lopulta kauppiashakuun auennut Riihimäen Kontiontien R-kioski yhdessä Tervakosken kioskin kanssa johtivat yhteistoimintasopimukseen.

Lue lisää: Tervakosken Ärrälle löytyi uusi yrittäjä, mutta jälleen vain tilapäisesti – kioskille haetaan edelleen kauppiasta sekä nyt myös vakituisia myyjiä

Leskinen pitää R-kioskin konseptia mielenkiintoisena ja kertoo nauttivansa asiakaspalvelusta.

”Olen tehnyt myyntityötä lähestulkoon koko ikäni. Olen ollut K-ryhmässä ruokamestarina, tehnyt välissä rakennushommia ja toiminut edustajana teknisessä tukkukaupassa 17 vuoden ajan.”

Leskinen pyrkii vastuulliseen toimintaan ja palvelemaan asiakkaita iloisella mielellä ja parhaalla mahdollisella tavalla.

”Kauppiaana minulle on tärkeää, että konseptia noudatetaan ohjeistetusti, että on hyvä, hymyilevä henkilökunta ja että asiat toimivat niin kuin on sovittu. R-kioski tuo Tervakoskelle hyvää asiakaspalvelua, nopeaa asiointia ja toivon mukaan myös hymyjä”, Leskinen kuvailee.

Hyvinkäällä asuvalle Leskiselle Tervakoski on tuttu lähinnä Puuhamaan kautta.

”Tervakoski tulee varmasti tutuksi tammikuusta eteenpäin.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos