Useat autot hyytyivät tankattuaan Turengin Teboilin tankkauspisteellä – ongelman aiheuttaja löydettiin iltapäivällä

Tekninen osasto selvittää huoltokaivon vuotokohtaa parhaillaan.

Turengin Teboililla havaittiin ongelma maanantaiaamuna.

17.10. 13:48

Useampi tankkaaja raportoi aamupäivän aikana autonsa hyytyneen sen jälkeen, kun oli käynyt tankkaamassa Turengin Teboililla. Syyksi on varmistumassa huoltokaivosta polttoainesäiliöön vuotanut vesi.

Keskustelu virisi paikallisessa Facebook-ryhmässä

”Kävin Hiidenportin Teboililla tankkaamassa tänään 10 aikoihin. Auto hyytyi kylille ja selvisi, että tankista oli tullut jotain tosi epämääräistä. Ei ainakaan bensaa”, kirjoitti Sanna Strömberg Turenki-ryhmässä.

Strömbergin auto ei jäänyt ainoaksi.

”Kävin tankkaamassa Hiidenportilla noin kello 9.40 ja pääsin Kalpalinnan risteykseen. Auto alkoi oudoksi. Ohjaus muuttui ja sitten syttyivät valot kojetauluun. Auto sammui eikä enää käynnistynyt”, kertaa toinen nimettömänä pysyttelevä autoilija kokemustaan.

Molemmat ilmoittivat tapahtuneesta heti Teboilin asiakaspalveluun.

”Asiakaspalvelussa pyydettiin laittamaan vielä sähköpostilla selvitys tapahtumasta. Sain luvan toimittaa auton korjaamolle ja kuitteja vastaan saan korvaukset. Asiakaspalvelija oli todella ystävällinen ja empaattinen herra”, Strömberg kertoo.

Teboilin viestinnästä vahvistettiin iltapäivällä yhden aikaan, että yhteydenottoja oli tullut. Tekninen osasto selvitti ongelmaa ja kello kolmen jälkeen syy oli tiedossa.

”Huoltokaivosta on ilmeisesti päässyt vuotamaan vettä 95-bensan säiliöön. Tällä hetkellä vuotokohtaa ei vielä tiedetä ja sitä selvitetään parhaillaan. Uskon, että vuotokohta löydetään parissa päivässä”, sanoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt.

Ongelma koskee ainoastaan 95-oktaanista bensiiniä eli muita polttoaineita voi tankata normaalisti.

Flyckt kehottaa aamulla autonsa tankanneita olemaan yhteydessä Teboilin asiakaspalveluun. Tämänhetkisen tiedon mukaan noin kymmenkunta autoa ehti tankata aamun aikana viallisesta säiliöstä.

”Tällaisissa tapauksissa korvaamme rikki menneen auton. Joka tapauksessa tämä on ikävää, koska rikkoutuneesta autosta aiheutuu ylimääräistä vaivaa omistajalle”, Flyckt sanoo.

Hänen mukaansa vastaavat tapaukset ovat hyvin harvinaisia.

”Tällaista sattuu ehkä kerran vuodessa”, Flyckt sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos