Huimasti kallistuvat raaka-aineet asettavat paineita lounasravintoloille – paikalliset yrittäjät kertovat, onko hintojen korotusta näköpiirissä
Neljä Janakkalassa toimivaa lounasravintolaa kertoo, mitä ongelmia raaka-aineiden kasvava hinta on aiheuttanut.
Kysymyksiin vastasivat Sandwich Bros, Hiidenportti, Lounas Sulo ja Patarouva. Kuva: Veera Visapää
Aatu Träff
10.10.2022 9:29 | Päivitetty 10.10.2022 17:31
Raaka-aineiden hintojen nousu koettelee jo kertaalleen koronavuosista selvinneitä ravintoloita. Lounasaterioiden hinnasta raaka-aineiden osuus on noin kolmannes.
Kysyimme neljältä Janakkalassa toimivalta lounasravintolalta, miten raaka-aineiden hintojen nousu on näkynyt ravintoloiden arjessa ja ovatko korkeat kustannukset luoneet hinnankorotuspaineita.