Kunta kysyi, mitä asukkaat haluavat Tervakosken ulkoilureitiltä: Näin 15 000 euroa tahdotaan käyttää

Kyselyyn tuli lähes 100 vastausta.

Erityisen tärkeänä pidettiin vastaajat pitivät sitä, että laitteilla voisi harjoittaa selkälihaksia.

1.10.2022 13:00

Janakkalan kunta kysyi mielipidettä Tervakosken ulkoilureitin ulkokuntoliikuntalaitteiden uusimisesta. Kysely oli avoinna kunnan nettisivuilla viikon ajan syyskuun loppupuolella. Kyselyyn tuli 99 vastausta.

Kunta suunnittelee käyttävänsä tälle vuodelle liikunta-alueiden infrainvestointeihin varattua rahaa 15 000 euroa liikuntapaikan päivitykseen ja suunnittelee hyödyntävänsä kyselyn vastauksia tarjouspyynnössä palveluntarjoajille.

Vastaajista lähes kaikki, 92, olivat sitä mieltä, että laitteet kannattaa vaihtaa uusiin.

Vastaajista yli 80 prosenttia toivoi uusilta laitteilta mahdollisuutta käyttää oman kehon painoa vastuksena. Mahdollisuutta voimaharjoitteluun painojen kanssa piti tärkeänä yli 60 prosenttia. Erityisen tärkeänä pidettiin sitä, että laitteilla voi harjoittaa selkälihaksia, mutta myös alaraajojen, rintalihasten ja olkapään lihaksien treenaamista piti tärkeänä yli puolet vastaajista.

Kyselyssä oli mahdollisuus esittää toiveita myös omin sanoin. Niissä toivottiin esimerkiksi mahdollisuutta vatsalihasten harjoittamiseen ja esitettiin toiveita erityisesti painojen kanssa tehtävästä harjoittelusta.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos