”Janakkalan kohteita on käynyt katsomassa yli 6000 ihmistä” – nämä asiat rakennuspaikkaa kauppaavan pitää ottaa huomioon

Uusia asukkaita kuntaan tavoitellaan tarjoamalla mahdollisimman monipuolisia asumisvaihtoehtoja. Erityisesti valmiit rakennukset kiinnostavat.

Maanomistajailta: Maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko alusti, millaisia vaatimuksia rakennustarkoitukseen myytävälle maa-alueelle on ja muistutti, että myös rakennusoikeuden määrä kannattaa ottaa huomioon.

25.3.2022 7:00

Yksityiset maanomistajat halutaan mukaan uusien rakennuspaikkojen tarjontaan.

Janakkalassa syksyllä järjestetyssä kumppanuuspöydässä tuli esiin edistettävänä asiana uusien asukkaiden saaminen kuntaan ja millaisia toimenpiteitä sen hyväksi voitaisiin tehdä. Yksi näistä toimenpiteistä oli maanomistajailta, joka järjestettiin nyt etäyhteyksin. Aihetta oli alustamassa maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko. Hän kertoi, millainen on hyvä rakennuspaikka ja millaisia vaatimuksia rakennuspaikaksi myytävälle maa-alueelle on. Rakennuspaikan on oltava sijainniltaan, muodoltaan, maastosuhteeltaan ja maaperältään tarkoitukseen sopiva.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos