Janakkalan Sanomien vaalikone: aluevaalit 2022 - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Janakkalan Sanomien aluevaalien vaalikone on nyt auki – klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Keillä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee vaalikone ja testaa! Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa. Pääset käyttämään konetta tässä jutussa olevasta linkistä

19.12.2021 13:00

Janakkalan Sanomien vaalikone on julkaistu!

Voit aloittaa vaalikoneen käyttämisen suoraan tästä jutusta. Vaalikoneeseen pääset myös tästä linkistä.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Keskiviikkona 15.12.2021 vaalikoneessa oli jo yli 4 000 ehdokkaan vastaukset koko maasta. Lisää tulee koko ajan. Yhteensä aluevaaliehdokkaita on reilut 10 000. Ehdokkaat voivat yhä vastata vaalikoneeseen.

Janakkalan Sanomien vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä lukuisat Sanoman paikallismediat, esimerkiksi Valkeakosken Sanomat, Jämsän Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, KMV-lehti, ja Suur-Keuruu.

Vaalikone julkaistiin torstaiaamuna 16. joulukuuta 2021. Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä aluevaalilautakunnalle oli 14. joulukuuta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Ehdokas, toimi näin

Jos olet aluevaaliehdokas, mutta et ole vielä saanut pääsyä vastaamaan etkä ole löytänyt vastauslinkkiä sähköpostistasi, toimi seuraavasti:

Puolueen ehdokas: ota yhteyttä omaan puolueeseesi.

Valitsijayhdistyksen ehdokas: pyydämme yhdistykseltä yhteydenottoa sähköpostilla osoitteeseen vaalikone@sanoma.fi.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos