Asunnonostajien himoitsemat vanhat omakotitalot vaihtavat nyt salamannopeasti omistajaa Janakkalassa – Ostajien joukossa myös ulkopaikkakuntalaisia - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Asunnonostajien himoitsemat vanhat omakotitalot vaihtavat nyt salamannopeasti omistajaa Janakkalassa – Ostajien joukossa myös ulkopaikkakuntalaisia

Ennen korona-aikaa paikoin heikosti kaupaksi käyneet vanhemmat omakotitalot ovat nousseet jo niin suureen suosioon myös Janakkalassa, että ne eivät ehdi pitkään markkinoilla olla. Alueella toimivat kiinteistövälittäjät toteavat, että taloja tarvittaisiin myyntiin huomattavasti enemmän.

Janakkalassa myyntiin tulevat iäkkäät, mutta hyväkuntoiset asunnot ovat pitäneet hyvin hintansa ja käyvät nopeasti kaupaksi.

9.10. 17:51

Iäkkäämpien pientalojen sekä vanhojen tilojen kauppa käy edelleen vilkkaana. Paikalliset kiinteistönvälittäjät arvioivat, että kohteita menisi kaupaksi reilusti enemmänkin, jos tarjonta kohtaisi kysynnän, joka on juuri nyt valtaisaa.

Ongelma kuitenkin on, ettei oikeanlaisia kohteita ole myytäväksi. Tai jos onkin, vaihtavat ne omistajaa salamannopeasti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos