Janakkalan Sanomat etsii toimittajaa - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Janakkalan Sanomat etsii toimittajaa, joka on valmis olemaan paikalla siellä missä tapahtuu – hakuaikaa on vielä perjantaihin 15.10 asti

Etsimme kunnianhimoista paikallisjournalismin tekijää löytämään Janakkalan ihmiset ja ilmiöt.

30.9. 14:00 | Päivitetty 11.10. 11:31

Janakkalan Sanomat hakee osa-aikaista monimediatoimittajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lehti on osa Sanoma-konsernia.

Janakkalan Sanomien päätoimittaja Veera Visapää uskoo, että pitkän etäelämisen aikakauden jälkeen ihmisillä on entistä suurempi tarve nähdä ja kuulla kaikkea sitä, mitä ympärillä tapahtuu.

”Ja Janakkalassa tapahtuu paljon! Täällä on ihmisiä, jotka innostuvat ja tarttuvat toimeen. Myös kuntatasolla ollaan valmiita katsomaan eteenpäin”, Visapää arvioi.

Janakkalan Sanomat haluaa paikalla siellä, missä tapahtuu.

”Olemme paikalla sekä kylissä että kunnantalolla ja meitä kiinnostaa juuri se, mikä ihmisille on tärkeää Janakkalassa”, Visapää sanoo.

Monimediatoimittajan tehtäviin kuuluvat kuvaaminen, kirjoittaminen, verkkosivujen päivittäminen sekä videoiden ja live-lähetysten kuvaaminen. Työssä vaaditaan ripeää uutistyöskentelyä, kykyä kohdata ihmisiä ja löytää puheenaiheita sekä hyvää kirjoitus- ja kuvaustaitoa.

Janakkalan Sanomien toimitus sijaitsee Turengissa. Toimittajan työaika on 20 tuntia viikossa ja työ tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa.

Haku on auki 15.10. asti ja haastattelut aloitetaan heti. Työtä voi hakea täällä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos