Tervakoskelle kesällä muuttanut kunnanjohtaja on viettänyt kesää tutustumalla kuntaan ja kuntalaisiin – hihat kääritään syksyllä: ”Isoja haasteita, suorastaan ongelmia ovat talous ja ikärakenteen kehittyminen” - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Tervakoskelle kesällä muuttanut kunnanjohtaja on viettänyt kesää tutustumalla kuntaan ja kuntalaisiin – hihat kääritään syksyllä: ”Isoja haasteita, suorastaan ongelmia ovat talous ja ikärakenteen kehittyminen”

Tapasimme huhtikuussa 2020 Janakkalan kunnanjohtajaksi valitun Reijo Siltalan lauantaina Elopärinät-tapahtumassa, jossa hän myös puhui kuntalaisille lyhyesti ensimmäistä kertaa. Mutta kuinka Satakunnasta Janakkalaan kesäkuussa muuttanut Siltala on Hämeeseen sopeutunut ja millaisena paikkana hän näkee Janakkalan nyt ja tulevaisuudessa? Entä mihin asioihin hän aikoo tarttua ensimmäisen syksyllä? Otimme selvää.

Kunnanjohtaja Reijo Siltala saapui paikalle hyvissäajoin. Hän puhuu paikalla myöhemmin tänään.

3.8.2020 17:00

Janakkalan kunnanjohtajaksi huhtikuussa valittu, viran kesäkuun lopussa vastaanottanut Reijo Siltala on viettänyt kesää tutustuen paitsi uuteen kotikuntaansa ja sen asukkaisiin, myös kunnan noin 1000 henkilön organisaatioon ja sen työntekijöihin.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset