Hakamäen urheilupuiston asemakaavan muutos huolestuttaa lähistön asukkaita – ”Jos tarpeita ilmenee lähiympäristöstä, kaavamuutoksen aluerajausta voidaan myös muuttaa”, maankäyttöpäällikkö ilmoittaa - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Hakamäen urheilupuiston asemakaavan muutos huolestuttaa lähistön asukkaita – ”Jos tarpeita ilmenee lähiympäristöstä, kaavamuutoksen aluerajausta voidaan myös muuttaa”, maankäyttöpäällikkö ilmoittaa

Mäkikujan, Tykkivajantien ja Saapaskujan asukkaiden mukaan kaavan muutosalue pitää laajentaa koko sille asuinalueelle, johon tulevat liikennejärjestelyt vaikuttavat. He pelkäävät, että jos kaavaluonnos jää tällaisena voimaan, edessä on hankalia ja turvallisuusriskejä aiheuttavia tilanteita. Asukkaiden palautteen johdosta kunta on tehnyt mahdollisella kaavamuutoksen laajentamisalueella maastokatselmuksen.

– Alueen maanomistajia on jo kuultu ja liikenteellisiin asioihin etsitään ratkaisuja, maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko kertoo.

20.8.2020 15:00

Mäkikujan asukas Martti Hartikainen teki muutaman muun henkilön kanssa kyselyn Mäkikujan, Tykkivajantien ja Saapaskujan asukkaille. Käytännössä kaikki asukkaat olivat hanketta vastaan: yksi ei ottanut kantaa lainkaan ja kaksi eivät puuttuneet asiaan, koska eivät käytä Mäkikujaa lainkaan.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset