Janakkalan talousarvio 2020: Menoja karsitaan ja investointeja lykätään – isot rakennushankkeet etenevät - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Janakkala aikoo karsia menoja ja lykätä investointeja yli 10 miljoonan euron verran – Irtisanomisilta vältytään ja isot rakennushankkeet etenevät

Janakkalan kunnan taloustilanne on erittäin vaikea. Kuluvan vuoden talousarvio on osoittautunut liian optimistiseksi, ja nyt tulevien vuosien tilannetta pyritään helpottamaan ”juustohöylällä”.

Tanja Matikainen ei vielä halua kommentoida tulevaisuudensuunnitelmiaan.­

29.10.2019 16:30

Kuluvana vuonna Janakkalan kunnan talous on jäämässä kuusi miljoonaa euroa pakkasen puolelle. Kaudelle 2020– 2023 kunnanhallitus ehdottaa kuitenkin ylijäämäistä, eli plussalle jäävää, taloussuunnitelmaa.

Vaikeasta taloustilanteesta johtuen kunnanhallitus on hyväksynyt kunnanjohtaja Tanja Matikaisen ehdottamat yhteensä 3,5 miljoonan euron käyttötalouden menojen karsinnat ja noin 6,5 miljoonan euron investointien karsinnat taloussuunnitelman ajalta. Lisäksi kunnanhallitus on päättänyt karsia investointeja noin 1,3 miljoonalla eurolla.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset