Linnatuulen Eurojackpot-voittaja hämmentyi voitostaan: ”Suu kuivaa vieläkin, kun muistelen sitä hetkeä” - Uutiset - Janakkalan Sanomat

Linnatuulen Eurojackpot-voittaja hämmentyi voitostaan: ”Suu kuivaa vieläkin, kun muistelen sitä hetkeä”

Lauantaiaamupäivä oli eteläisessä Suomessa asuvalle miehelle ikimuistoinen. Hän oli lukenut uutisista, että Eurojackpotin 23,5 miljoonan euron päävoitto oli pelattu samassa paikassa, jonne hän itse jätti kuponkinsa.

9.12.2019 13:03

– En minä niitä lappuja yleensä tarkastele. Olen ajatellut, että jos jotain voittoja tulee niin sinne tilille ne menevät suoraan, hämillään oleva mies kertoi Veikkaukselle maanantaina.

Niinhän ne menevät, jos käyttää pelatessaan Veikkaus-korttia ja käy todentamassa henkilöllisyytensä Veikkauksen verkkopalvelussa tai pelisalissa voiton jälkeen. Sitä turkoosia korttia mies oli kassalla vinguttanut, kun jätti Eurojackpot-rivinsä sisään Neste K Linnatuulessa Janakkalassa.

– Etsin se tositteeseen kotosalla lompakosta lauantaina, kun kuulin ison voiton osuneen Linnatuuleen. Suu kuivaa vieläkin, kun muistelen sitä hetkeä, kun tajusin olevani se voittaja, mies naurahtaa.

– Tässä on ollut asian kanssa viime päivät sellaista sulattelemista, että vieläkin on pää pyörällä.

Kenellekään mies ei ole voitostaan vielä kertonut. Lähipiirilleen hän on ajatellut paljastaa asian jouluna.

– Töissä olen käynyt ja edelleen menossa, mutta voihan se olla, että pitää jossain vaiheessa hellittää. Sen verran pitkän aikaa tässä on töitä paiskittu.

Mies saa voittorahat tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen, eli vielä tämän vuoden puolella.

– Kaikenlaisista asioista olen haaveillut jo kauan, miettinyt mitä teen jos voitan. Nyt lyö pää kuitenkin ihan tyhjää, mutta eiköhän tässä jotain hankintoja tehdä. Ainakin vähän parempaa kesämökkiä taidan katsella jostain järven rannalta.

– Luulen, että sitä ennen tulee vielä monta kertaa katseltua tekstitv:stä oikeaa riviä, vertailtua tuohon omaan tositteeseen ja hierottua silmiä. Uskomaton juttu tämä on, ei tätä vielä ymmärrä, Suomen 17:s Eurojackpotin päävoittaja huokaa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset