Pälvitrial avasi perinteisesti trial-kilpailukauden Tervakoskella

Jaksot koostuivat pääasiassa kivikoista, kallionousuista ja kynnyksistä.

TR6J-luokan voittaja Einar Tapiala.

Pälvitrial avasi trial-kilpailukauden Tervakoskella viime viikonloppuna. Tervakosken Moottorikerhon järjestämän kilpailun reitti sisälsi kymmenen jaksoa, jotka kierrettiin kolmeen kertaan. Ajoaika oli viisi tuntia. Vaikka sää oli aurinkoinen niin talven jäljiltä oli jäänyt vielä märkiä liukkaita kohtia, jotka toivat lisähaasteita kuskeille.

Jaksot koostuivat pääasiassa kivikoista, kallionousuista ja kynnyksistä.

Kotikilpailussaan TeMK:n Veeti Kaunisto ajoi ylivoimaiseen voittoon TR2-luokassa 19:llä virhepisteellä. Toiseksi tuli HäMK:n Manu Ruotsalainen 99vp.

TR3-luokassa TeMK:n kuskien sijoitukset olivat Sami Mannila toinen 19vp ja Aapo Hakuni neljäs 36vp. Voittoon ajoi NMK:n Lauri Leppo 12vp.

TeMK:n Ari Kyöstilä oli ykkönen TR4-luokassa ja samaan luokkaan nousun tehnyt TeMK:n Erkki Hakuni oli kuudes. Juniori-ikäinen Hakuni ajaa 80-kuutioisella pyörällä muiden ajaessa isommilla pyörillä.

Junioriluokassa TR5J käytiin tasainen kilpailu. Järjestävän seuran kuskit ajoivat kakkos- ja kolmossijat, Jimi Saarela oli toinen 13:lla virhepisteellä vain pisteen voittajalle SsMK:n Juho-Pekka Reijolle hävinneenä, Erik Tapialan ollessa kolmas 22vp.

TR5-luokassa käytiin vielä tasaisempi kilpailu kun kaksi ensimmäistä kuljettaa ajoivat tasapisteisiin ja voittajaksi tuli nolla suoritusten perusteella TeMK:n Pertti Välinen ja toiseksi hyvinkääläinen Jukka Penttilä.

Myös junioreiden TR6J-luokassa nähtiin paikallismenestystä kun voittoon ajoi Einar Tapiala 15:llä virhepisteellä.

Kilpailuun osallistui 44 kuskia, joista seitsemän oli Virosta.

Seuraavaksi Tervakosken kalliolla ajetaan 13.5. kauden ensimmäinen SM-osakilpailu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos