Steelers/Urbansin P16-joukkue etenee välieriin

Tulevana viikonloppuna ja vastassa on runkosarjan voittanut Blackbirds Keravalta.

Lauantaina 8.4. joukkue matkasi Mynämäelle Wirmo/TPS:n vieraaksi.

Steelers/Urbansin P16-joukkue etenee välieriin, jotka pelataan tulevana viikonloppuna ja vastassa on runkosarjan voittanut Blackbirds Keravalta. Ensimmäinen peli on lauantaina Keravalla ja sunnuntaina on vuorossa kotipeli. Finaalipaikkaan tarvitaan kaksi voittoa.

Steelers/Urbansin puolivälierävastustajaksi valikoitui Wirmo/TPS. Ensimmäinen ottelu pelattiin Juteinikeskuksessa Parolassa lauantaina 1.4. Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö (167) kannusti äänekkäästi suosikkejaan ja ilmassa oli todellista playoff-fiilistä.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Wirmo/TPS aloitti maalinteon ja siirtyi ajassa 13:09 kahden maalin johtoon. Samassa ajassa kotijoukkueen maalivahti Konsta Koski sai punaisen kortin (2+2+20) kampitettuaan vastustajan pelaajan. Steelers/Urbans kesti vastustajan ylivoiman, maaliin vaihdettu Joel Uotila oli viimeisenä muurina. Erän lopun kavennus 1-2 tuli ylivoimalla. Toisessa erässä Steelers/Urbans otti kolme jäähyä peräjälkeen ja Wirmo onnistui kertaalleen ylivoimalla. Kotijoukkue kavensi vielä 2-3 ja viimeiseen erään lähdettiin jännittävistä asetelmista. Erän alkuun tehokas ylivoima tuotti tulosta ja hetkeä myöhemmin kotijoukkue siirtyi ottelussa ensi kertaa johtoon. Ote siirtyi Steelers/Urbansille ja loppunumerot 8-5 toivat ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan. Ottelun tehopisteistä vastasivat Iikka Päivinen 3+1, Ilmo Leino 2+1, Jaakko Veijola 1+1, Eelis Rajapuro 1+1, Veeti Tuominen 1+0, Kasperi Vehniäinen 0+1, Mikko Konu 0+1 ja Joel Uotila 0+1.

"Monelle pojalle tämä oli ensikosketus pudotuspeleihin. Tavoite oli lähteä pelaamaan hyvää salibandya, mutta lataus meni yli ja jäähyiltiin. Onneksi onnistuttiin erikoistilanteissa paremmin kuin vastustaja", kommentoi valmentaja Marko Stenberg.

Lauantaina 8.4. joukkue matkasi Mynämäelle Wirmo/TPS:n vieraaksi. Ajassa 00:15 kotijoukkue aloitti maalinteon, mutta Steelers/Urbans kuittasi nopeasti ja piti tämän jälkeen pelin ohjat käsissään. Hämeestä tullut runsaslukuinen fanijoukko siivitti oman kylän pojat selvään 5-11 voittoon (1-3,2-5,2-3) ja välieriin. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tehoista vastasivat Ilmo Leino 4+1, Eelis Rajapuro 0+3, Hannes Hämäläinen 2+0, Leo Jokinen 2+0, Eetu Kaunisharju 2+0, Iikka Päivinen 1+1, Jaakko Veijola 0+2 ja Rasmus Paavola 0+1. Maalissa Joel Uotilalle kertyi 19 torjuntaa.

"Tultiin peliin hyvällä asenteella ja saatiin pidettyä oma paketti aika hyvin kasassa. Kaikki kolme kenttää toimivat hyvin. Erikoistilanteet hoidettiin mallikkaasti", kommentoi valmentaja Ville Rajapuro.

Toinen välieräpari on Saipa Lappeenrannasta ja Eräviikingit Helsingistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos