Tärkeä voitto P16 SM-sarjassa

Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua.

Taistelu suorasta playoff-paikasta jatkui perjantai-illan ottelussa.

8.3. 13:00

Taistelu suorasta playoff-paikasta jatkui perjantai-illan ottelussa Mynämäellä, kun vastaan asettui Wirmo/TPS. Edelliset kolme ottelua maalin tappioon taipunut Steelers/Urbans tuli otteluun hyvällä sykkeellä ja saneli ottelun tahdin. Ensimmäisessä erässä pallo löysi tiensä maalin perukoille kolmesti, kun Iikka Päivinen, Eetu Kaunisharju ja Hannes Hämäläinen onnistuivat maalinteossa. Toisen erän ainokaisesta vastasi Oula Pulkkinen Reko Laineen syötöstä. Wirmo/TPS sai kuparisen rikottua vasta kolmannessa erässä. Molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen ylivoimalla ja Steelers/Urbansin Jaakko Veijola myös alivoimalla loisto-ottelun pelanneen maalivahti Konsta Kosken syötöstä. Tärkeä voitto irtosi lukemin 3-7 (0-3,0-1,3-3). Voiton avain oli loistava joukkuepelaaminen ja viimesenä lukkona 27 torjuntaa napannut maalivahti Konsta Koski.

"Saatiin vastustaja näyttämään aseettomalta hyvän viisiikkopelin ansiosta ja ymmärrettiin peliä paremmin kuin vastustaja. Olisi voitu ratkaista peli jo ensimmäisessä erässä, tuhlattiin useampia maalipaikkoja", kommentoi valmentaja Marko Stenberg.

Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. Seuraava peli on torstaina 9.3. Klo 18.30 Turengin liikuntahallilla. Vastustajaksi saapuu Tampereen Classic, joka taistelee niinikään playoff-paikasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos