Tiukat pelit kääntyivät tappioiksi P16 SM-sarjassa

Runkosarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua. Seuraava ottelu pelataan 3.3. Mynämäellä.

Steelers/Urbansin Mikko Konu kaksintaistelussa Saipan Kaius Junton kanssa.

20.2. 16:02

P16 SM-peleissä Steelers/Urbans-joukkue koki viime viikkoina kolmen tappion putken.

Runsaslukuinen kotiyleisö oli saapunut paikalle Delfort Areenalle lauantaina 11.2. kun Steelers/Urbansia vastaan asettui hurjassa vireessä oleva Blackbirds Keravalta. Peli oli odotetun tasainen, mutta lukuisista maalipaikoista huolimatta kotijoukkue taipui 3-4 (3-1,0-1,0-2) tappioon. Pistemiehet olivat Iikka Päivinen 1+1, Eelis Rajapuro 1+1 ja Miko Harju 1+0. Maalissa Joel Uotilalle kertyi 22 torjuntaa.

Tiistaina 14.2. joukkue matkasi Heinis-halliin Hollolaan Lasbin vieraaksi. Ottelu alkoi hyvin, kunnes erän puolivälissä musta puoliminuuttinen muutti pelin kulun ja Lasb siirtyi 3-1 johtoon. Yritystä joukkueelta kyllä löytyi, mutta jälleen maalien viimeistely tökki. Kolmannessa erässä maaliverkkokin heilui ja Steelers/Urbans tasoitti pelin 5-5. Turha kiirehtiminen kuitenkin kostautui ja Lasb teki voittomaalin viisi minuuttia ennen päätössummeria. Jälleen oli tyytyminen maalin tappioon lukemin 6-5 (4-2,1-0,1-3). Steelers/Urbansin tehokkaimmat olivat Eetu Kaunisharju 2+0, Hannes Hämäläinen 0+2 ja Tuomas Immonen 0+2.

Lauantaina 18.2. joukkue suuntasi kohti Lappeenrantaa sarjakärki Saipan vieraaksi. Maalit olivat tiukassa, kun vastakkain olivat sarjan kaksi vähiten maaleja päästänyttä joukkuetta. Ensimmäisessä erässä molemmat onnistuivat maalinteossa kertaalleen, toinen erä oli maaliton. Kolmannen erän alkuun Saipa meni 2-1 johtoon. Kotijoukkue puolusti hyvin ja todelliset maalipaikat olivat vähissä. Ottelu päättyi Saipan 3-2 (1-1,0-0,2-1) voittoon. Steelers/Urbansin maaleista vastasivat Hannes Hämäläinen ja Jaakko Veijola. Maalissa Konsta Koski oli pallon tiellä 18 kertaa.

"Maalin tekeminen on ollut vaikeaa ja ollaan menetetty palloja liian helposti. Vähän kurittomuutta niin tiukat ottelut kääntyvät tappioksi", kommentoi valmentaja Marko Stenberg.

Runkosarjaa on jäljellä vielä neljä ottelua. Seuraava ottelu pelataan 3.3. Mynämäellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos