Steelers/Urbans vei revanssiottelun espoolaisista

Leo Jokinen syötti kolme maalia ottelun aikana.

8.2. 10:03

Salibandyn P16 SM-sarjassa kotipelit jatkuivat lauantaina Delfort Areenalla Oilersia vastaan. Kotijoukkueella oli revanssin paikka, sillä edellinen kohtaaminen Espoossa päättyi maalin tappioon. Steelers/Urbans tuli otteluun hyvällä sykkeellä ja taululla komeili jo 5-0 lukemat ajassa 7:26, kun Eelis Rajapuro, Jaakko Veijola, Oula Pulkkinen, Reko Laine ja Tuomas Immonen onnistuivat maalinteossa. Ensimmäiselle erätauolle mentiin kotijoukkueen 6-2 johtoasemassa.

Toinen erä oli tasaisempi ja Oilerskin pääsi hieman peliin mukaan tiivistäessään kahteen kenttään ja vei erän nimiinsä 2-1.

Steelers/Urbans piti ohjat kuitenkin käsissään ja otti tärkeät pisteet lukemin 11-6 (6-2,1-2,4-2). Päivän tehoilijat olivat Iikka Päivinen 1+3, Leo Jokinen 0+3, Jaakko Veijola 2+0, Eelis Rajapuro 2+0, Reko Laine 2+0, Tuomas Immonen 1+1 ja Oula Pulkkinen 1+1, Eino Koreasalo 1+0, Hannes Hämäläinen 1+0, Miko Harju 0+1 ja Topias Heikkilä 0+1. Maalissa Konsta Koskelle kertyi 20 torjuntaa.

"Pysyttiin aika hyvin suunnitelmassa ja tuotettiin hyvällä pelillä vastustajan avauksesta kääntöjä. Toisessa erässä vastustaja tiivisti kahteen kenttään ja joukkueen nopeus ja taito meinasi tuottaa vähän hankaluuksia, mutta saatiin kuitenkin homma haltuun. Yksi meidän parhaista peleistä", kommentoi valmentaja Marko Stenberg.

Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 11.2. Delfort Areenalla klo 15.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos