"Ei tätä poiskaan voi jättää” – Janakkalassa avantoon pääsee sekä Turengissa että Tervakoskella, eikä avantouimareiden mielestä edes vilukissan kannata jättää kokemusta väliin - Urheilu - Janakkalan Sanomat

"Ei tätä poiskaan voi jättää” – Janakkalassa avantoon pääsee sekä Turengissa että Tervakoskella, eikä avantouimareiden mielestä edes vilukissan kannata jättää kokemusta väliin

Pulahdus jääkylmään on kokemus, jota ei saa mistään muualta. Näin avantouinnista kertovat janakkalalaiset lajin harrastajat.

Pelkkä avantoon kastautuminen tuntuu kylmemmältä, kuin siellä hetken uiminen. Liike tekee lihaksille hyvää, sanovat Pirjo Lehtinen, Merja Aapalahti ja Anja Hannu.

4.1. 10:40

Tarja Vihervaara, Hiidenjoki, Harviala:

Meidän perhe on viettänyt joulut perinteisesti aina Thaimaassa. Ensimmäinen koronajoulu oli vaikea, sillä emme voineet matkustaa, eikä meillä ei ollut mitään omakohtaisia kokemuksia suomalaisista jouluperinteistä. Muistelimme mieheni kanssa omia lapsuuden jouluja ja päätimme, että myös jotain omaa on keksittävä. Silloin sahasimme omaan rantaan avannon, jonka ristimme korona-avannoksi.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos