Näin sujuivat JanPa:n ja Padon poikkeukselliset pelikaudet Kolmosessa – ”Välillä tuli rumia lukemia, mutta aina säilyi usko” - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Näin sujuivat JanPa:n ja Padon poikkeukselliset pelikaudet Kolmosessa – ”Välillä tuli rumia lukemia, mutta aina säilyi usko”

Janakkalan Pallon vastuuvalmentaja Jarkko Lehtonen antaisi joukkueensa kuluneelle kaudelle kouluarvosanan kahdeksan. Tervakosken Padon päävalmentaja Matti Hiukka on tiukempi, mutta kehuu seuransa henkistä kanttia.

Heinäkuussa Tervakosken Pato ja Janakkalan Pallo kohtasivat paikallisottelussa Tervakosken urheilukentällä. Kuvassa Padon Timo Kupiainen ja JanPan Tommi Lintilä. – He muodostivat viihdyttävän taisteluparin, kun kumpikaan ei koskaan anna periksi, kuvaaja ja JanPan joukkueenjohtaja Riku Laine kertoo.

18.11.2020 16:00

Janakkalalaiset jalkapallojoukkueet Janakkalan Pallo ja Tervakosken Pato ovat tyytyväisiä suoriutumiseensa koronan värittämällä pelikaudella.

JanPa sijoittui Läntisen alueen Kolmosessa puolivälin tienoille. Joukkue voitti alasarjan.

– Pojat pääsivät nopeasti pelikuntoon ja alkukaudellakin tuli jo hyvin pisteitä, JanPa:n vastuuvalmentajan Jarkko Lehtonen kertoo.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset