Turenkilainen Paavo Tyni taistelee paikasta SM-liigaan – Liigajoukkueen treenitavat sykemittareista joogaan tulivat yllätyksenä - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Turenkilainen Paavo Tyni taistelee paikasta SM-liigaan – Liigajoukkueen treenitavat sykemittareista joogaan tulivat yllätyksenä

Erinomainen debyyttikausi Mestiksessä avasi turenkilaiselle Paavo Tynille näyttöpaikan Liigaan. 22-vuotias puolustaja hakee pelipaikkaa hallitsevan mestari HPK:n riveistä. Ensi kauden kattavassa sopimuksessa on syyskuun loppuun kestävä koeaika.

Paavo Tynin tavoitteena on valloittaa pelipaikka HPK:n liigajoukkueen puolustuksesta. Nälkää riittää ja Tyni paiskii hommia sen eteen, että Kerho lunastaa sopimuksen koko kaudeksi syyskuun lopussa päättyvän try out -jakson jälkeen.

13.6.2019 19:00

Keuruun Pallossa Mestiksen hopeaa voittaneen Paavo Tynin, 22, ei tarvinnut murehtia tulevan kauden pelipaikkaa. Tulevaisuus oli käytännössä selvä jo silloin, kun Tyni taisteli kaukalossa Mestiksen mestaruudesta.

– Kevään aikana agentti ilmoitti, että HPK:lla on kiinnostusta. Sanoin heti, että pelataan ensin kausi loppuun. Ehkä se oli pienimuotoinen yllätys. Pääsin tulemaan vähän tutkan ulkopuolelta. Sain kyllä lisäbuustia loppukauteen, kun tiesin että minua seurataan, Tyni kertoo.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos