Janakkalaan palannut lukkari Fanni Kanerva oli lopettaa pesäpallon kokonaan: ”Teki oikeastaan hyvää käydä pohjalla, sillä nyt osaa arvostaa huippuhetkiä” - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Janakkalaan palannut lukkari Fanni Kanerva oli lopettaa pesäpallon kokonaan: ”Teki oikeastaan hyvää käydä pohjalla, sillä nyt osaa arvostaa huippuhetkiä”

Manse PP:n sopimuspelaaja Fanni Kanerva palasi ennen kauden loppua Lappeenrannasta takaisin Janakkalaan. 20-vuotias lukkari kokee Superpesis-kokemuksen olleen haasteista huolimatta todella kasvattava. Nyt hän pelaa uudella innolla Janan Ykköspesiksen riveissä.

Lukkari Fanni Kanerva on iloinen siitä, että hän saa pelata jälleen Janakkalan Janan riveissä. Superissa pelaaminen on hänelle edelleen tulevaisuuden haave.

1.8.2019 8:56

Kansanpuiston kenttä on maanantai-iltapäivästä vielä hiljainen. Janakkalan Janan naisten Ykköspesiksen harjoitukset alkavat vasta tunnin päästä. Kesäisen auringonpaisteen lisäksi kentän laidalla odottaa kuitenkin toinen iloinen näky. Lukkari Fanni Kanerva, 20, ottaa toimittajan hymyillen vastaan katsomossa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset