”Ihan takamatkalta ei elinvoimaisuuden suhteen olla töitä tekemässä” – Pirjo Alijärvi vastaa Kari Marttisen kirjoitukseen

Suomen Yrittäjien Kuntabarometrin mukaan Janakkala oli Kanta-Hämeen selkeä ykkönen ja valtakunnallisesti sijalla 11. Kirjoittajan mukaan Janakkalan maine toimijana on hyvä.

”Keskustan osalta hetken aikaa joudumme elämään rakentamisen keskellä, mutta olen vakuuttunut siitä, että lopputulema on huomattavasti entistä tilannetta viihtyisämpi ja turvallisempi myös liikenteen kannalta”, kirjoittaja sanoo.

12.11.2022 7:00

Kari Marttinen edellyttää ryhdistäytymistä kunnan elinvoiman kehittämiseksi. Valikoiden hän on listannut vastuuhenkilöitä kirjoitukseensa.

Kunnassa tehdään hartiavoimin työtä yritysten ja järjestöjen toimintaedellytysten vahvistamiseksi ja viime aikojen uutisointi tämän näkemykseni myös selkeästi ja objektiivisesti todentaa. Yritykset tekevät itsenäisiä ratkaisujaan omien brändiensä mukaisesti mm. rakennusten osalta. Mielenkiintoista olisi tietää, miten Marttinen tämän asian hoitaisi kunnan näkökulmasta toisin. Olen aina valmis oppimaan, kuuntelemaan keskustelemaan ja tekemään jatkossa paremmin.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos