Vastaus Jaana Oravisjärven mielipiteeseen rokotusten asiakasystävällisyydestä – ”Emme voi altistaa riskiryhmään kuuluvia influenssarokotuksen hakijoita koronavirukselle” - Puheenvuoro - Janakkalan Sanomat

Vastaus Jaana Oravisjärven mielipiteeseen rokotusten asiakasystävällisyydestä – ”Emme voi altistaa riskiryhmään kuuluvia influenssarokotuksen hakijoita koronavirukselle”

Koronaepidemia on tuottanut haasteita rokotusten järjestelyissä tartuntariskin vuoksi ja ruuhkia on pyritty välttämään ajanvarauksen keinoin.

2.11. 15:00

Kiitos Jaana Oravisjärvelle mielipidekirjoituksesta, jossa saimme ehdotuksia koronarokotuksen järjestämiseksi kunnassamme.

Koronaepidemian vuoksi influenssarokotukset järjestetään ajanvarauksella. Influenssarokotuksen voi varata ajan omahoitajalta tai sähköisesti osoitteesta www.janakkala.fi/terveytesi 24/7. Odotamme influenssarokotuksiin entiseen tapaan paljon osallistujia, jotka kuuluvat riskiryhmään, emmekä voi altistaa heitä koronavirukselle. Koronaepidemia tuottaa meille haasteita rokotusten järjestelyissä tartuntariskin vuoksi ja pyrimme näin ollen välttämään ruuhkia ajanvarauksen keinoin. Maksuton influenssarokote ei valitettavasti ole tarjolla kaikille halukkaille, sillä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on määritellyt kriteerit maksuttomalle influenssarokotukselle Suomessa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos