Herätys, Janakkala on kuilun partaalla - Puheenvuoro - Janakkalan Sanomat

Herätys, Janakkala on kuilun partaalla!

25.3. 6:00

MIELIPIDE. Lukaisin digi-Janakkalan Sanomista jutun: Muistako vielä Janakkalan "kylpytynnyrikamppanjan" ja sen vaikutuksen tontinmyyntiin. Jutussa Leena Jousenniemi ihmettelee kampanjan nollavaikutusta ja vannoo "citymaalisuuden" nimiin.

Seinärahaa on Janakkalassa kylvetty vimmalla päättäjiemme toimesta antaen kuva ulospäin mainostamisen kautta siitä, että rahaa on! Citymaalainen-brändi kuuluu tähän samaan kuvaan.

Totta on se, että seinävelkaraha kasvaa ja kasvaa Janakkalassa vielä lähivuosina ainakin sataan miljoonaan euroon. Juuri edellisestä päätösten sumasta sekä valtavasta velasta johtuen ei tänne takamaille uskalla kukaan velkatotuutta tunteva ihminen muuttaa.

Nykyajan ihmiset osaavat onneksi kaivaa tietoa Janakkalan taloudesta eivätkä usko mainoksiin!

Nyt, kun uutta johtajaa etsitään kuntaamme, kannattaa muistaa se että kuilun partaalle puskettu talous tarvitsee rajuja säästöjä, jolla velat todellisuudessa maksetaan. Kannattaa siis valita tehtävään kunnanjohtaja, jolla on Lean-osaaminenkin hanskassa.

Janakkalan talous sekä maine on saatava kuntoon ihan ensimmäisenä. Siinä voi hyödyntää esimerkiksi Salon kaupungin lean-hankesivuja. Kaikki tämä on siis mahdollista myös Janakkalassa.

Kehitysterveisin "tripla-peukutuksella"

Rauno Kuntsi

Lean-osaaja ja vielä Janakkalan veronmaksaja

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset