MainosSB Ecommerce

Siivousrobotit helpottavat yrittäjänkin elämää – robotti-imuri vastaa joogastudion siivouksesta tuntien välissä

Lue, millä tavoin joogasaliyrittäjä Jonna Joogi helpottaa tiiminsä jokapäiväistä työtä hyödyntämällä kodinsiivouksen teknologiaa. Sähköisiä satuja Suomesta -sarjassa juhlistetaan EVX Storen johdolla yrittäjienkin arkea helpottavia ratkaisuja.

Kun Jonna Joogin, kuvitteellisen joogasaliyrittäjän, pitämän joogatunnin viimeinen asana on ohi, työnsä aloittaa Jonnan pienen tiimin neljäs jäsen.


Kun Jonna Joogin*, kuvitteellisen joogasaliyrittäjän, pitämän joogatunnin viimeinen asana on ohi, rentoutuneet osallistujat tassuttelevat pukuhuoneisiin. Silloin työnsä aloittaa Jonnan pienen tiimin neljäs jäsen: EVX Store -verkkokaupasta hankittu Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential -mallinen moppaava robotti-imuri.

Jonnan joogastudiolle valittu imuri on erittäin tehokas mutta studion rauhallista tunnelmaa rikkomaton apuri: sen imuteho on voimakas, mutta koneen käyntiääni on hiljainen, joten robotin työskentelyä tuskin huomaa.

Jonna on huomannut, että käyttöön valittu robotti-imuri on hyvin helppo ja edullinen ylläpitää. Imuri kerää hiukkaset rikkasäiliöön, jonka sisältö yksinkertaisesti tyhjennetään roskikseen. Irrallisia, kertakäyttöisiä pölypusseja ei tarvita.

Joogatunnin päätteeksi Jonna käynnistää laitteen, jota voi näppärästi ohjata älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella tai vaihtoehtoisesti suoraan laitteen kytkimiä painamalla.

Jonna arvostaa sitä, että sovelluksella imurin voi ohjelmoida aloittamaan siivouksen tiettyyn kellonaikaan. Tämä toiminto helpottaa elämää etenkin kiireisinä päivinä. Lattia tulee joka päivä imuroitua useampaan otteeseen, ja siistiä on aina.

Jonna arvostaa sitä, että sovelluksella imurin voi ohjelmoida aloittamaan siivouksen tiettyyn kellonaikaan.

Robotti-imurilla on joogasalin nurkassa oma lataustelakka, johon se asettuu joogatuntien ajaksi. Lataustelakka on huomaamaton ja tyylikkäästi muotoiltu eikä siten riko joogasalin harmoniaa. Tarvittaessa telakan saa myös helposti siirrettyä paikasta toiseen.

Jonnan Xiaomi-imurissa on tehokas HEPA-suodatin, mikä merkitsee sitä, että imuri puhdistaa lattioiden lisäksi myös huoneessa olevan ilman: lähes kaikki sen läpi kulkevat allergeenihiukkaset suodattuvat pois.

Asiakkaat ovatkin huomanneet, että Jonnan studiolla on aina raikasta ja miellyttävää ja palaavat siksi joogatunneille yhä uudestaan ja uudestaan. HEPA-suodatin on pestävä, minkä ansiosta imurikin noudattelee hienosti studion ja sen asiakkaiden ekologisia arvoja.

Jonna on huomannut, että käyttöön valittu robotti-imuri on hyvin helppo ja edullinen ylläpitää.

Päivän päätteeksi Jonna komentaa imurin myös moppaamaan lattian. Ennen imurin hankintaa Jonna ja muut joogatuntien vetäjät vastasivat kaikesta siivoamisesta ja puhdistamisesta itse.

Nyt tiimi voi keskittyä olennaiseen: ensimmäisen aamutunnin pitäjä voi hyvillä mielin saapua studiolle ja aloittaa oikeat työnsä heti levittämällä joogamatot ja muut tarvikkeet puhtaan kiiltävälle lattialle.

*Jonna Joogin kertomus kuuluu EVX Storen sähköisten satujen artikkelisarjaan, jossa kerrotaan keksittyjä tarinoita oikeiden laitteiden todellisista käyttötavoista.

Info

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: