Suojakuoret ovat halpa vakuutus puhelimelle - Mainos - Janakkalan Sanomat
MainosKuoret.net

Suojakuoret ovat halpa vakuutus puhelimelle

Viime vuosina puhelinkorjausten hinnat ovat nousseet merkittävästi. Suuri, lasinen näyttöpaneeli ja erilainen näyttöteknologia nostavat huoltokustannuksia.


26.10.2020 6:00

Nopeasti nousseet älypuhelimien korjaushinnat ovat tehneet laitteen asianmukaisesta suojaamisesta tärkeämpää kuin koskaan. Puhelimien keskihinnat ovat nousseet, korjausten määrät lisääntyneet ja korjaushinnat kasvaneet. Halpa vakuutus laitteen rikkoutumisen varalle on hankkia puhelimelle suojaavat kuoret. Omalle laitteelle sopivat suojat saat tilattua helposti mm. puhelimen suojaamiseen erikoistuneesta Kuoret.net -verkkokaupasta.

Kallis näyttöteknologia nostaa korjauskuluja

Viime vuosina nousseiden korjauskustannusten syynä on pääasiassa käytettävän näyttöteknologian muuttuminen. Muutamia vuosia sitten lähes kaikki puhelimet oli varustettu kohtuullisen edullisella LCD-näytöllä. Nykyään suurin osa puhelinmalleista hyödyntää OLED-teknologiaa, joka on merkittävästi kalliimpaa. Kalliimpi teknologia nostaa laitteiden varaosien hintoja, mikä puolestaan näkyy suoraan kohonneina korjauskuluina.

Näyttöjä hajoaa paljon ulkoiluharrastuksissa

Monesti puhelimen näyttö hajoaa ulkoilun yhteydessä; esimerkiksi lenkillä puhelin saattaa helposti lipsahtaa asfalttiin, jolloin laitteen näyttö saattaa hajota. Puhelin onkin syytä suojata hyvin, mikäli sitä kantaa mukanaan ulkoiluharrastuksissa.

Panssarilasi tuo lisäturvaa

Vaikka puhelimen suojakuori onkin laitteen tärkein suojavaruste, jättää se puhelimen näytön lasin alttiiksi vaurioille. Näytön päälle asennettava panssarilasi on ratkaisu tähän ongelmaan; panssarilasi on karkaistusta monikerroslasista valmistettu suojakalvo, joka asennetaan yksinkertaisesti puhelimen oman näytön lasin päälle. Panssarilasi pitää näytön lasin naarmuttomana, ja saattaa parhaimmillaan pelastaa näytön hajoamisen. Mikäli taas itse panssarilasi pääsee rikkoutumaan, on se huomattavasti edullisempi ja helpompi vaihdettava kuin puhelimen oma näytön lasi. Panssarilasi yhdessä suojakuorten kanssa onkin lähes hajoamaton yhdistelmä!