Lainojen yhdistäminen oli pelastus Mikon lainakuluihin - Mainos - Janakkalan Sanomat
MainosRahoitu.fi

Lainojen yhdistäminen oli pelastus Mikon lainakuluihin

Kulutusluottojen ja pienlainojen aiheuttamat kustannukset voivat kasvaa monelle lopulta liian korkeiksi maksaa. Mikon rahatilanne meni haastavaksi, kun lainakulut olivat kohonneet valtaviin mittoihin, mutta onneksi hän löysi tilanteeseen helpotusta lainojen yhdistelystä.


18.2.2020 6:00 | Päivitetty 26.2.2020 15:05

Mikko oli Janakkalassa elelevä tavallinen perheenisä, joka vastikään osti uuden asunnon perheen laajenemisen myötä. Asuntolaina ja lapsiperheen arjen pakolliset menot toivat kuitenkin suuren loven talouteen ja sen lisäksi Mikon palkkatulot yllättäen romahtivat. Tukalasta taloustilanteesta selvitäkseen Mikko joutui ottamaan useita lainoja netistä, jotka kuukausitasolla kerryttivät suuria summia maksettavaksi. Mikko huomasi olevansa syvällä velkakierteessä, sillä kuukausittain lainoihin uppoava rahasumma oli kasvanut lähes mahdottomaksi maksaa.

Mikko myönsi viimein itselleen että hänen taloustilanteensa oli pahasti solmussa ja ryhtyi pohtimaan sopivaa ratkaisua ahdinkoon. Hän päätyi etsimään tietoa eri rahoituspalveluista ja ystävänsä kehotuksesta tutustui maksuttomaan Rahoitu.fi-palveluun. Palveluun perehdyttyään, Mikko huomasi kuinka lainojen yhdistely voisi olla paras ratkaisu hänen hankalaan tilanteeseen ja siksi päätyi lähettämään lainahakemuksen samantien. Lainatarjouksen Mikko sai saman päivän aikana ja viimein hän pääsi huokaisemaan helpotuksesta, sillä tulevaisuus alkoi näyttämään paljon valoisammalta.

Silkkaa säästöä lainavertailun avulla

Vertailun tehtyään Mikko näki kuinka paljon hän konkreettisesti säästäisi lainakuluissa yhdistelylainan avulla. Yhdistely tarkoittaisi kymmenien ellei jopa satojen eurojen säästöjä kuukausittain. Mikko laski että hänen 10 000 euron arvoisen lainan korko tippuisi lähes puoleen (16% -> 8,5%). Se tarkoittaisi, että Mikon kuukausittaiset lainakulut olisivat silloin sata euroa pienemmät, kun taas lainan maksuaika pidentyisi vain vuodella, mikä kuulosti Mikon korvaan täydelliseltä tarjoukselta.

Palvelusta vaikututtuaan Mikko päätyi valitsemaan yhdistelylainan ja sen myötä hänen huolehdittavanaan on tulevaisuudessa ainoastaan yksi laina, sillä hän pystyi yhdistelyn avulla maksamaan pois kaikki aiemmat lainansa. Rahallisen säästön lisäksi lainayhdistely toi Mikon taloustilanteeseen selkeyttä ja helppoutta, joka mahdollisti hänen kykenevän keskittymään perheeseensä, sillä mielessä ei enää jatkuvasti pyörinyt stressaavat rahaongelmat.

Mikäli kamppailet samankaltaisten ongelmien kanssa kuin Mikko, selvitä sinäkin kuinka lainojen kilpailuttaminen voisi helpottaa taloudellista tilannettasi.

Rahoitu.fi on täysin maksuton suomalainen lainanvälittäjä, joka auttaa sinua löytämään yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan. Osoituksena toimintamme luotettavuudesta meille on myönnetty oikeus käyttää arvostettua Avainlippu-tunnusta. Toimimme yhteistyössä vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.