Koronarajoitukset poistuvat – vain maskisuositus jää

Kunta muistuttaa, että on edelleen suositeltavaa noudattaa koronan turvaohjeita, kuten hyvästä käsihygieniasta huolehtimista

25.2.2022 10:46

Koronarajoitukset poistuivat Janakkalassa torstaina 24. helmikuuta lukuun ottamassa maskisuositusta, joka jatkuu maaliskuun loppuun asti.

Maskisuositus koskee kaikkia yli 12-vuotiaita Kanta-Hämeen pandemiaryhmän suositusten mukaisesti.

Ryhmäliikunnassa ja liikuntatiloissa ei enää rajoiteta kävijämäärää. Tervakosken uimahallilla, kuntosaleilla, luistelualueiden sekä Liinalammin avantouintipaikan pukuhuoneissa voi asioida tavalliseen tapaan.

Uimahallin ja kuntosalien kohdalla näkee tilojen varauskalentereista myös jatkossa tiloja käyttävät ryhmät ja silloin tiloissa voi olla ahdasta oman harjoituksen suorittamiseen. Kunta suosittelee tilojen käyttöä ryhmäaikojen ulkopuolella.

Kunta muistuttaa, että on edelleen suositeltavaa noudattaa koronan turvaohjeita, kuten hyvästä käsihygieniasta huolehtimista ja maskin käyttöä ruuhkaisissa paikoissa. Lisäksi kannattaa pitää myös turvavälejä aina silloin, kun se on mahdollista. Sairaana tai oireisena on syytä pysyä kotona ja omaeristykseen ja -karanteeniin liittyviä ohjeita on hyvä noudattaa myös jatkossa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos