Kuntosalit, uimahallit ja sisäleikkipuistot saa avata torstaina – näin aluehallintovirasto lieventää koronasulkua

Uimahallin voi avata yleisölle torstaina 27. tammikuuta.

25.1. 18:13

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 25. tammikuuta jatkopäätöksiä koronarajoituksista Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueelle. Kanta-Hämeessä muun muassa kuntosalit, uimahallit ja sisäleikkipuistot voidaan avata torstaina 27. tammikuuta.

Uuden päätöksen mukaan 27.1.2022 alkaen suljettuina täytyy pitää edelleen joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä tanssipaikat ja kuorolaulutoimintaan käytettävät tilat. Päätös on voimassa 9. helmikuuta asti.

”Esimerkiksi kuntosalit, muuhun yksilöurheiluun tai vastaavaan, tyypillisesti lähikontaktittomaan liikuntaan käytetyt tilat, uimahallit, kylpylät, sisäleikkipuistot, harrastajateatterit ja kauppakeskusten yleiset tilat voi avata, kun päätös tulee voimaan”, selventää ylitarkastaja Oona Mölsä Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. ”Lisäksi edelleen suljetuissa tiloissa voi yhä jatkaa vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa ja lakisääteisten palvelujen, kuten kuntoutuksen, tarjoamista.”

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos