Koronavirus: Asioitko Hämeenlinnan Prismassa 7.–12. lokakuuta? - Koronavirus - Janakkalan Sanomat

Koronavirus: Asioitko Hämeenlinnan Prismassa 7.–12. lokakuuta? – tarkkaile vointiasi ja hakeudu testiin tarpeen vaatiessa

Kuvituskuva.

16.10.2020 11:33

Osuuskauppa Hämeenmaa tiedotti perjantaina 16. lokakuuta, että Hämeenlinnan Prisman henkilökunnan jäsenellä on todettu koronavirustartunta.

Paikalliset terveysviranomaiset ovat arvioineet tilanteen ja asettaneet mahdollisesti koronavirukselle altistuneet henkilöt karanteeniin.

Koronaan sairastunut työntekijä on Hämeenmaan tiedotteen mukaan työskennellyt lieväoireisena eli tässä tapauksessa lievästi päänsärkyisenä 7.–12.10 välisenä aikana.

Työntekijä ei ole ollut varsinaisissa asiakaspalvelutilanteissa, ja hän on käyttänyt kasvosuojainta aina asiakastiloissa työskennellessään. Koronapositiiviseksi todetun työntekijän ainoa oire on ollut lievä päänsärky, joka ei ole koronavirustartunnan tyypillinen oire.

Prismassa 7.–12. lokakuuta asioineita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan testiin, jos heillä ilmenee koronaan viittaavia oireita.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri puolestaan tiedotti perjantaina, että torstain aikana todettiin sairaanhoitopiirin alueella yhdeksän uutta koronatartuntaa. Kuuden tartuntaketjua ei ole onnistuttu jäljittämään tai työ on vielä kesken.

Yksi tartunnan saanut on mahdollisesti työssään altistunut keskussairaalan hoitohenkilökunnan jäsen ja yksi on Hämeenlinna Keinusaaren kotihoidon työntekijä, joka on mahdollisesti altistanut työtovereitaan ja asiakkaita.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Tuoreimmat mainokset