Tyyli kerralla kuntoon Tervakosken keskiössä – Miisan putiikki ja parturi-kampaamo avasi ovensa

Inka Mustonen
Tyyli kerralla kuntoon Tervakosken keskiössä – Miisan putiikki ja parturi-kampaamo avasi ovensa

Asikkalasta kotoisin oleva Marja-Liisa Sipilä muutti keväällä miehensä kanssa Tervakoskelle. Yrittäjä on avannut omaa putiikkiaan pikku hiljaa.

Inka Mustonen

Tervakosken Kirkkotiellä ovensa on avannut uusi yritys. Miisan putiikki ja parturi-kampaamon yrittäjä Marja-Liisa Sipilä asettelee ranskalaisia ja italialaisia naisten- ja lastenvaatteita rekkeihin. Lähes kaikki vaatteet ovat yksittäiskappaleita. Tyylejä ja värejä löytyy laidasta laitaan.

Mistä yrittäjä sai idean yhdistää samaan liikkeeseen sekä parturi-kampaamon palveluja että vaatevalikoiman?

–On kiva kokeilla jotain uutta. Olen toiminut koko ikäni parturi-kampaajana, niin helposti sitä urautuu. Minusta nämä sopivat erittäin hyvin yhteen, aurinkoinen Sipilä selostaa.

Keväällä miehensä kanssa Asikkalasta Tervakoskelle muuttanut nainen on käynnistänyt yritystoimintaa pikku hiljaa. Uusia tuotteita on vielä tulon päällä. Sipilä on onnellinen toimivasta tilasta, johon hän on saanut rakennettua erikseen vaatepuolen ja parturi-kampaamon tilan.

–Tuolla takana on vielä lisätilaa, jota saatan jossain vaiheessa vuokrata päiväkäyttöön. Jos löytyisi erimerkiksi ripsien tai jalkahoitojen tekijää, miksei hierojaakin, Sipilä ideoi.

Sipilä toteaa olevansa erittäin vastaanottavainen uusien ideoiden suhteen. Hän tuumaa, että tarjonta riippuu asiakkaista.

–Kuulostelen tarkasti, minkälaisia toiveita ihmisillä on. Täällä on poikennut jo mukavasti väkeä, Sipilä luonnehtii.

Stailauksen maailmaan nainen on tutustunut tyttäriensä kanssa. Monet vaatekaupat on tullut kierrettyä lasten kanssa. Myös parturi-kampaajan ammatti on pitänyt yrittäjän muodin ääressä.

–Hiuksissa kiharat ovat olleet jo pitkään pinnalla, mutta nyt tulee oikein kunnon kikkarat. Väreissä halutaan hyvin yksilöllistä. On värikästä, ja värejä yhdistellään hienosti. Samaan aikaan kaivataan myös kauniin ruskeaa ja taitettua vaaleaa.

Vaikka Tervakoskelta löytyy useampia parturi-kampaajia, Sipilä uskoo jokaiselle löytyvän oma asiakaskuntansa. Hän näkee laajan ja monipuolisen valikoiman olevan asiakkaiden etu.

–Onhan täällä Tervakoskella ja lähiympäristössä asukkaitakin. Mökkiläiset ovat jo oma lukunsa. Yksi kampaaja ei voi hirveästi ottaa asiakkaita päivän aikana. Uskon, että asiakkaita riittää kaikille.

Kuluneen puolen vuoden aikana Sipilästä on ollut antoisaa tutustua paikallisiin ihmisiin. Hän kokee, että ihanat tervakoskelaiset ovat ottaneet uuden yrittäjän ja asukkaan hyvin vastaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio