Rapeat ranskalaiset veistetään bataatista tai perunasta – Näin valmistat ranskikset kotikonstein

Arkisto/Peerit Tähtinen
Rapeat ranskalaiset veistetään bataatista tai perunasta – Näin valmistat ranskikset kotikonstein

Rapeat ranskalaiset friteerataan kahteen kertaan. Kuuman öljyn kanssa pitää muistaa olla aina varovainen, ettei öljy pääse leimahtamaan.

Mari Tuohiniemi

Suuren suosion saaneet bataattiranskalaiset ovat mainio lisäke perinteisten tilalle. Rapsakka pinta syntyy joko friteeraamalla tai maissijauhossa pyörittelemällä.

Ranskalaiset

8 Rosamunda-perunaa

1 l rypsiöljyä, suolaa

Kuori ja suikaloi perunat. Huuhtele perunat ja…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Janakkalan Sanomat tästä.


Etusivullamme juuri nyt:

Sammio