Maittavaa lounasta hyvällä meiningillä – ravintola-alan konkari saapui Kahvila Poikkeukseen

Inka Mustonen
Maittavaa lounasta hyvällä meiningillä – ravintola-alan konkari saapui Kahvila Poikkeukseen

Kahvila Poikkeuksen monipuolinen salaattipöytä on saanut kiitosta. Tarjontaa kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaan, kertoo Pekka Moller.

Inka Mustonen

Kahvila Poikkeuksen makuelämyksille löytyvät nyt uudet kasvot, kun ravintola-alan konkari Pekka Moller saapui tiloihin valmistamaan ruokaa hyvässä hengessä ja jokaista asiakasta yksilöllisesti palvellen.

–Uskon, että jos ruoka on tehty raivopäissään, niin se välittyy myös asiakkaalle. Tavoitteenani on tehdä hyvää ruokaa hyvällä meiningillä. Täällä pystymme hyvin soveltamaan asiakkaan toiveiden mukaan. Jos perunat vaihdetaan toiseen, niin siitä ei tule euron lisää, kuten monissa paikoissa, Moller toteaa.

Moller nauttii siitä, että nykyisessä työssään hän saa keskittyä paremmin asiakkaisiin. Kun kyseessä on pienimuotoinen kahvila- ja lounaspaikka, hänellä jää hyvin myös aikaa valikoiman kehittämiseen.

–Lounaat vaihtelevat viikoittain. Vaikka listassa ei lukisi kasvisruokaa, niin sitä saa kysymällä.

Nykyisellä kokoonpanolla Kahvila Poikkeuksessa panostetaan vaihtelevan lounasvalikoiman lisäksi keittoihin ja runsaaseen salaattipöytään. Kahvilan yrittäjä Furkat Shokhimardonov kertoo, että yhteistyön määrää tapahtumajärjestäjien kanssa lisätään.

–Kun täällä on tapahtumia, olemme avoinna sopimuksen mukaan. Liikuntahallissa pidetään paljon turnauksia, jolloin kahvila on auki, Shokhimardonov sanoo.

Moller toivoo, että maittavan ruoan lisäksi Kahvila Poikkeuksessa käyminen olisi asiakkaille mukava elämys.

–Tämä on avara, valoisa ja rauhallinenkin ympäristö. Toivon, että tänne on mukava tulla, kun ei ole kauheaa hässäkkää.


Kommentit (1)

  • Tyytyväinen asiakas

    Tänään kävin lounaalla ensimmäistä kertaa, eikä varmasti jää viimeiseksi!
    Ihana, lämminhenkinen, huomioiva palvelu ja aivan mielettömän hyvää ruokaa! Kukkakaalisosekeitto ja salaattibuffet veivät kielen mennessään. Oli pakko santsata. Myös puolisko kehui puna-ahvenannostaan maukkaaksi. Hinta-laatusuhde erinomainen! Suosittelen todella lämpimästi!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio