Emma Tyyskä lauloi pronssille karaoken nuorten MM-kilpailuissa

Emma Tyyskä lauloi pronssille karaoken nuorten MM-kilpailuissa

Turenkilainen Emma Tyyskä, 13, sijoittui tiistaina Helsingin Gloriassa kilpailluissa nuorten karaoken MM-kilpailuissa hienosti kolmanneksi.

Lasten ja nuorten karaoken maailmanmestaruuskilpailujen finaaliin pääsi yhteensä 11 laulajaa, joista jokainen esitti kaksi kappaletta. Lasten sarjan voiton vei vääksyläinen Laura Ahonen ja nuorten sarjan lahtelainen Alina Karvanen.

Lasten sarjassa kilpailivat alle 13-vuotiaat ja teineissä yli 12-vuotiaat. Kisavuonna 12 vuotta täyttävät saivat valita kumpaan sarjaan haluavat osallistua.

Karaoken MM-kisat järjestetään jo 15:ttä kertaa, mutta lapset ja nuoret lauloivat maailmanmestaruudesta nyt ensimmäistä kertaa. Mukana on osallistujia yli 20 maasta.

Aikuisten sarjojen voittajat selviävät lauantaina. Kilpailussa on kolme sarjaa; naiset, miehet ja duetot.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio