Hyvän mielen päivä toi yhteen isot ja pienet – Lukiolaiset levittivät iloa tekemällä hyviä tekoja

Teemapäivän tehtäviksi löydettiin monta tapaa ilahduttaa muita.

Janakkalan lukion 1C-ryhmä toi hyvää mieltä lukemalla Tervakosken koululla satuja ekaluokkalaisille.

Janakkalan lukiossa vietettiin Hyvän mielen päivää. Rehtorin ehdotuksesta vietetyn päivän tarkoituksena oli levittää hyvää mieltä ja tehdä hyvää.

Päivän aikana lukiolaiset muun muassa pesivät ikkunoita, keräsivät roskia ja lukivat satuja. Oppilaita oli mukana myös toimitsijoina alakoululaisten yleisurheilukisoissa.

Pienet ja isot viettivät aikaa yhdessä Janakkalan lukion Hyvän mielen päivässä.

Päivä oli täynnä mieleenpainuvia kohtaamisia. Päiväkodissa lukiolaisia oli odotettu innolla, eikä etukäteen oltu arvattu, kuinka suuri merkitys päivällä oli päiväkotilaisille. Myös ekaluokkalaisten opettajat toivottivat lukiolaiset mielellään uudelleen vierailulle satuja lukemaan.

Katso alta tunnelmia Hyvän mielen päivästä:

Lukion 1A-luokan vierailu Haltian päiväkodille piti sisällään leikkiä, pelailua ja polkupyörien katsastusta. Oppilaat pääsivät tutustumaan varhaiskasvatukseen.

Lukion 1B luokka ilahdutti laulullaan opettajanhuoneessa.

Lukion 1C-ryhmän oppilaat vierailivat Tervakosken koululla lukemassa ekaluokkalaisille satuja. He myös tyhjensivät keräyspaperit yhteiskoulun ja lukion luokista.

Lukion 1D:n kansainväliset opiskelijat pitivät 7. luokan oppilaille itse valmistelemansa kulttuuritunnin. Nuoret kertoivat kotimaidensa Vietnamin, Myanmarin ja Ukrainan perinteistä, kuten uskonnoista, kansallispuvuista ja ruokakulttuurista. Sodasta ja turvallisuudesta puhuttiin, koska Ukrainassa on käynnissä Venäjän hyökkäyssota ja Myanmarissa sisällissota.

7.-luokkalaiset saivat kuulla kansainvälisiltä oppilailta myös koulunkäynnistä eri maissa.

Lukion kakkoset keräsivät roskia. Ryhmät 2A ja 2B keräsivät roskia Turengin ympäristössä, 2C Tervakoskella. Roskia kertyi monta pussillista.

Ryhmä 2C piti evästaukoa Suruttoman rannassa olevalla nuotiopaikalla.

Roskien keruun lomassa ehdittiin yhteiskuvaan.

2A ja 2B -ryhmien oppilaita leikitti lapsia Pilkkeen päiväkodissa.

Juttua muokattu 19.5. kello 14.27: Lisätty kolme kuvaa.

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos