Yli 300 kolmasluokkalaisen kuoro nousee lavalle Turengin liikuntahallilla

Turengin liikuntahallilla esitetään 3.-luokkalaisten Poika joka katseli puiden latvoja -kuoroteos.

Kansallisena veteraanipäivänä Turengin liikuntahallilla esitetään 3.-luokkalaisten Poika joka katseli puiden latvoja -kuoroteos.

Kolmansien luokkien oppilaat ovat harjoitelleet konserttikappaleita koko lukuvuoden ja juhlallisessa päätöskonsertissa kuullaan Jean Sibeliuksen säveltämiä sekä muita luonnosta innostuksena saaneita kappaleita. Musiikin johdolla vaelletaan metsässä, tavataan taruolentoja ja kurkistetaan Suomen kalevalaiseen historiaan. Yli 300 lapsen kuoroa johtaa kuoropedagogi Ismo Savimäki.

Kuoroa säestää Sibelius-Opiston oppilaista koostuva kamariorkesteri johtajanaan Sini Virtanen. Draamallisen kokonaisuuden konserttiin on suunnitellut ARXin taidekasvattaja Taina Maria Savimäki ja valosuunnittelusta vastaa Juha Rouhikoski. Tanssijoiden koreografiat on suunnitellut Heidi Wasko.

Konsertti tuotetaan osana koulujen Kulttuuripolkua yhteistyössä Kulttuurikeskus ARXin, Sibelius-Opiston ja Janakkalan kunnan kanssa. Vapaaehtoisen pääsymaksun voi lahjoittaa sotaveteraanien hyväksi Punaisen Ristin verkkosivuilla.

Konserteista pääsee nauttimaan konserttipäivänä joko paikan päällä Turengin liikuntahallilla tai live-striimauksen välityksellä. Taltioinnit ovat katsottavissa kahden viikon ajan Youtubessa.

Kirjaston aulan Kahvila Q palvelee konsertin jälkeen kahvittelijoita.

Poika joka katseli puiden latvoja –kuoroteos 27.4. klo 12, Turengin liikuntahalli, Koulutie 2

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston tuoreimmat

Osaston luetuimmat

Luitko jo nämä?

Mainos